keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Euroviikolla

Ensimmäinen viikko kului nopeammin kuin huomasimmekaan. Porukka pienentyi ranskalaisten ja kreikkalaisten lähdettyä. Toinen viikko alkoi, kun lähdimme bussilla Bielsko-Bialasta kohti Euroviikkoa. Me suomalaiset otimme vain vähän tavaraa mukaan, mutta bussiin mentäessä huomasimme että meillä oli yhteensä vähemmän tavaraa mukana kuin kellään muulla. Puolalaisilla oli mukana kaikki kylpytakeista leivänpaahtimen. Päivä starttasi kuitenkin kunnolla vasta McDonaldsin jälkeen.
Saavuimme euroviikolle ja luvassa oli heti ohjelmaa. Kanssamme euroviikolle saapui myös oppilaita Varsovasta. Vetäjät ovat tulleet euroviikolle eripuolilla maailmaa esimerkiksi Ranskasta, Intiasta ja Turkista ja olemme saaneet kuulla paljon uusia asioita eri kulttuureista. Samalla on myös saanut tutustua ihmisiin eripuolilla maailmaa. 

Ensimmäisenä kokonaisena päivä koimme kaiken joogasta Intian bollywood-tanssiin. Koko päivän ajan oli ohjelmaa ja samalla tutustuimme toisiimme. Päivän aiheena oli miten hyväksyä ihminen erilaisesta ulkonäöstä tai luonteesta huolimatta.Saimme myös jokainen salaisen ystävän, jolle teemme jokainen omanlaisen yllätyksen viimeisenä päivänä. Kävimme myös kiertelemässä tämän paikan maisemia ja tottakai meistä on tullut pikkukaupan kanta-asiakkaita.
Keskiviikkona olimme matkalla naapurikaupungissa. Siellä kävimme museossa josta bongasimme myös suomalaista tuotantoa! Meillä oli opastetun kierroksen lisäksi myös vapaa aikaa kierrellä kaupungilla. Ruoka täällä euroviikolla on ollut hyvin puolalaista ja ohjelma on jatkunut yhtä kiireisenä kuin aikaisempinakin päivinä, mutta onneksi aamupala on vasta 8.30!! Iltaisin on tullut tanssittua mitä erikoisimpia tansseja eripuolilta maailmaa. Euroviikolla on ollut todella mukavaa ja puolet viikosta on takana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.