sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Loppuviikko

Torstaina euroviikon viimeisenä toimintapäivänä ohjelmassa oli mm. mission imbossible. Saimme nauttia päivän aikana myös oikein makoisasta ruuasta ja leivoksista , se toi päivään paljon plussaa.
 Tehtävässä Anni oli Michael Jackson , Jani oli Shrek , minä olin Jack Sparrow ja Jonna oli panda. Jokainen vuorollaan meni yleisön eteen nolaamaan itsensä. Muiden tehtävinä oli esim. kauhuelokuva, muotinäytös ja laulu leirin vetäjille.


Tehtävän jälkeen ohjelmassa oli diplomin saanti, omien pila piirrustusten saanti  ja salaisten ystävien paljastaminen. Salaisilta ystäviltämme saimme kaikki erilaisia suklaita, jotka oli hyviä. Jotkut olivat kirjottaneet kirjeen tai esittivät jonkun kappaleen salaisille ystävilleen. Tämän jälkeen otimme yhteiskuvia ja 
hyvästelimme uudet ystävät toisesta koulusta ja leirin upeat vetäjät. Leiri oli mahtava kokemus,koska opimme paljpn uusia asioita, saimme uusia kavereita  ja kielitaitomme kasvoi suuresti. Kiitos kaikille leirillä oleville nuorille ja varsinkin vetäjille. Seuraavana aamuna olikin jo lähtö takaisin Bielsko-Bialaan bussilla. Nukuimme melkein koko bussimatkan kunnes pysähdyimme syömään mäkkäriin , joka kruunasi koko päivän. Tultuamme perille vietimme loppu illan omien isäntäperheidemme kanssa. Lauantai meni samanlaisissa merkeissä jotkut olivat shoppailemassa ja  jotkut olivat kavereiden kanssa viettämässä iltaa. Sunnuntaina Jani oli laskettelemassa, Anni vuorikävelemässä , Jonna kaupungilla ja minä kiertelemässä nähtävyyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.