maanantai 8. helmikuuta 2016

Hieman tasoittuvaa arkea

Torstaina päivä kulki normaalisti koulussa käymällä tunneilla istumassa ja kuuntelemassa vierasta kieltä. Tosin aika kului myös kirjastossa istumassa ja syömässä eväitä. Koulun jälkeen torstaina Hennariina ja Anni kävivät eläkeläisnaisen luona vapaaehtoistyössä ja itse menin italialaisten kanssa taidegalleriaan katsomaan näyttelyä missä aiheena oli geometria. Ennen matkaa tarjoiltiin lounasleipiä ja muita herkkuja kuten puolalaisia donitseja. Puolalaisia donitseja tarjoiltiin erittäin halvalla jopa koulun pienessä kaupassa.
   Perjantaina normaalin koulupäivän jälkeen menimme koko porukalla korkealle vuorelle gondolihissillä ja vuoren päällä söimme ruokaa ja joimme juotavaa. Yksi paikallisista opiskelijoista näytti hienoja temppuja koiransa kanssa. Koulun jälkeen osa oli ostosreissuilla, kotona tai muutenvain ulkona kaupungilla.
   Viikonloppu sujui kaikkien omissa askareissa host-oppilaiden kanssa tai yhdessä muiden mukana kaupoilla. Itse kävin laskettelukisoissa läheisessä laskettelukeskuksessa ja porukkaa oli paljon. Tytöt kävivät kaupoilla. Se oli valmistautumista viimeiseen viikkoon ja mikä tärkeintä saimme lepoa rankan viikon jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.