tiistai 16. helmikuuta 2016

Reissu takana


Torstaina menimme taas normaalisti kouluun. Siellä vietimme päivää taas kirjastossa syöden ja viimeisillä tunneilla menimme italian tunnille, jossa jouduimme esittelemään itsemme italiaksi. Se oli mukavaa vaihtelua. Koulupäivän jälkeen menimme sarjakuva ja piirretty museoon. Siellä oli mielenkiintoista nähdä miten sarjakuvat ja piirretyt luodaan, koska meille näytettiin ja selitettiin melkein joka vaihe.
Perjantaina oli erilainen päivä , koska puolalaisilla alkoi kahden viikon hiihtoloma. Kumpa meilläkin loma olisi kaksi viikkoa. Perjantaina esitimme puolalaisen laulun luokkamme kanssa koko koulun edessä. Vaikka laulua oli harjoitelltu ei se meidän suomalaisten osalta kauhean hyvin sujunut. Yritys oli ainakin kymppi ja se oli positiivista. Myös koulun muut luokat ja jotkin opettajat esittivät lauluja koulun muille oppilaille. Kilpailun ja esitysten jälkeen vaihto oppilaat pyydettiin lavalle ja vuorossa oli diplomien jako. Kun olimme saaneet diplomit niin italialaiset esittivät laulun italiaksi ja pitivät kiitos puheen, sen jälkeen mekin kiitimme kaikkia ja koulupäivä olikin jo ohitse. Illalla kokoonnuimme viimeisen kerran kaikki yhdessä ja päätimme mennä syömään . Siellä vietimme loppu illan syödessä ja jutellessa viimeisiä juttuja. Illan päätteeksi pakkasimme laukut sillä aamulla oli aikainen lähtö kohti krakovan lentokenttää. Lennot sujuivat hyvin ja maisemat näytti hyviltä. Kun olimme päässeet Suomeen takaisin kaikilla oli hyvä mieli ja hyviä kokemuksia matkasta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.