sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Erasmus+ -vierailu Ranskaan alkoi sunnuntaina!

Sunnuntaina 27.11. neljä opiskelijaa ja yksi opettaja Liedon lukiosta matkasivat hankevierailulle Don Bosco -lyseoon Marseilleen. Matka alkoi aamuyhdeksältä Turun linja-autoasemalta. Helsingistä lensimme Münchenin  kautta Marseilleen. Matka oli pitkä ja kyllä väsyttikin, mutta tunnelma oli jännittynyt.


Kaikki sujui kuitenkin ilman suurempia kommelluksia ja Marseille-Provencen lentokentälle laskeuduimme ihan aikataulun mukaan iltapäivällä viideltä paikallista aikaa. Isäntäperheet ja paikallinen opettaja olivat meitä vastaanottamassa. Eemil ja Mari-Ella pääsivät majoittumaan saman opiskelijan luo, joita olivat itse majoittaneet lokakuussa. Yu Qi ja Roosa sen sijaan saivat ennestään tuntemattomat isännät.Aluksi vähän jännitti, sillä Ranskassa puhutaan englantia hiukan heikosti. Asiat kuitenkin saatiin selville. Ilta vietettiin omissa perheissä rauhallisesti viikkoon valmistautuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.