sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Maanantai ja tiistai Marseillessa

Maanantaina alkoi ensimmäinen koulupäivä Ranskassa. Suurimman osan meistä piti herätä kuudelta aamulla ja mennä metrolla kouluun. Saavumme kouluun klo 8 ja seurasimme hostiemme tunteja. Klo 9 aloimme kiertää koulua ja näimme erilaisia luokkia koulussa. Siellä on sekä lukioluokkia että ammattikoululuokkia.
 Kierroksen jälkeen koulussa pidettiin tervetulojuhla meille. Koulun opiskelijat ja opettajat esittivät pantomiimin ja musiikkia.Klo 12alkaa ruokailu  jonka voi viettää koulun ruokalassa tai mennä ulos ostamaan ruokaa. Tulemme takaisin klo 13. Sitten meille pidetään muutama puhe.


Klo15 menemme hostien kanssa tunnille ja pääsemme koulusta klo 17.

Tiistaina heräsimme samaan aikaan kuin maanantaina. Aamulla selvitimme ryhmissä mitä on "market study" ja sen erilaisia vaiheita. Ryhmätyöhön italialaiset osallistuivat netin välityksellä, sillä he eivät päässeet matkustamaan Marseilleen.
Päivällä koulussa oli myös luento markkinatutkimuksesta. Se pidettiin ranskaksi ja opettajat tulkkasivat koko jutun englanniksi. Sen jälkeen menemme ryhmässä Marseillen kaupungille kävelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.