sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Ensimmäinen viikonloppu italiassa


9.11
Lähdimme torstai aamuna bussilla kohti Riminin kaupunkia. Matka sinne kesti noin kolme tuntia. Vietimme päivän kierratys messuilla sekä kävimme myös konferenssissa, jossa kylläkin puhuttiin vain italiaa. Messuilla kiertelyn jälkeen kävimme katsomassa kaunista Riminin rantaa sekä ottamassa kuvia. Oli jo myöhä joten emme ehtineet kierrellä kaupungissa sen enempää, vaan lähdimme bussilla takaisin koteihimme. Olimme kaikki todella väsyneitä päivästä, joten menimme miltein heti kotiin pääästyämme nukkumaan.


10.11
Aamulla heräsimme tavalliseen tapaan kuudelta ja menimme kouluun bussilla kahdeksaksi. Aamupäivän olimme italian kielisillä tunneilla, jonka jälkeen meillä oli ruoka tauko. Söimme omia eväitämme, koska täällä ei ole kouluruoka mahdollisuutta. Iltapäivällä maantiedon tunnilla luokan oppilaat pitivät meille kattavan esitelmän Italiasta. Saimme tietää ainakin tärkeimpiä nähtävyyksiä sekä perinteisiä italialaisia ruokia. Viimeinen tunti meillä oli liikuntaa, jossa saimme pelata joko lentopalloa tai jalkapalloa. Jäimme vielä virallisten tuntien jälkeen kouluun katsomaan yhdessä elokuvaa ja sen jälkeen hostimme veivät meidät maistamaan italialaista gelato-jäätelöä. Illalla söimme päivällistä perheen kanssa vasta noin 9 aikaan.


11.11
Täällä Italiassa käydään koulussa myös lauantaisin, joten lähdimme koululle myös tänä aamuna. Kaksi ensimmäistä tuntia oli varattu meidän omille opinnoillemme, joita suoritamme täältä käsin. Iltapäivällä meillä oli historiaa, siellä teimme yhdessä italialaisten oppilaitten kanssa esitelmiä ryhmissä. Minun ryhmäni teki esitelmän pompeiista. Päivän aikana meillä oli myös lakia ja englantia. Koulun jälkeen tulimme suoraan kotiin syömään ja valmistautumaan iltaa varten. Illalla lähdin hostini ja hänen kavereidensa kanssa kaupungille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.