keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Katsomassa näytelmää

20.11  

Maanantai aamuna luokkalaisillamme oli ekonomian testi, joten saimme tehdä sen tunnin omia juttujamme. Sitten olikin liikunnan vuoro, jossa yksi opiskelija piti meille zumba-tunnin. Zumba oli kivaa vaihtelua jalkapallolle ja lentopallolle. Kolmantena tuntina meillä oli lakia, jossa käsittelimme Euroopan parlamenttia. Tauon jälkeen meillä oli taas englantia Liamin kanssa ja käsittelimme verkkokaupan perustamista. Viimeisenä meillä oli IT- tunti. Koulupäivän jälkeen olimme viikonlopusta niin väsyneitä, että menimme suoraan kotiin. 

21.11 

Tiistai aamu alkoi kolmella englannin tunnilla, joista yksi oli Liamin kanssa. Kahdella ensimmäisellä käsittelimme junaliikennettä ja kolmannella tunnilla puhuimme alkoholin käytöstä. Tauon jälkeen meillä oli yksi tunti lakia, jossa teimme netissä Eurooppaan liittyviä tehtävä. Laki tunnin jälkeen lähdin kahden luokkalaiseni kanssa matkatoimistoon tekemään haastattelua. Sen jälkeen lähdin hetkeksi aikaa kiertelemään Parman keskustaan, koska jouduin odottamaan bussia reilun tunnin. Kotiin päästyäni päätin lähteä lenkille, koska ilma oli hyvä ja taloni takana on vuoria, joilla en ollut ehtinyt vielä käydä.  22.11  
Keskiviikko aamu alkoi laki testillä, johon emme olleet varautuneet. Testin jälkeen saimme tehdä omia juttuja, koska kyseisen tunnin opettaja ei ollut paikalla. Kolmannella tunnilla lähdimmekin koko luokan kanssa teatteriin katsomaan näytelmää ''The picture of Dorian Grey''. Mielestämme näytelmä oli hyvä. Esitys oli englanniksi, joka oli myös mukava asia. Näytelmän jälkeen katsojat saivat vielä kysellä kysymyksiä näytteliöiltä. Näytelmän jälkeen lähdin Eliinan kanssa lounaalle keskustaan ja samalla päätimme vielä vähän kierrellä kauppoja.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, otamme mielellämme vastaan kysymyksiä ja kommentteja. Ne tulevat kuitenkin ennen julkaisua meille tarkistettaviksi. Laitathan mukaan oman nimesi, jotta tiedämme, keneltä terveiset tulevat.